Rólunk Írták!

A Job HOTEL Csapatának kifejezetten fontos, hogy Ön elégedett Ügyfelünk legyen. Ehhez pedig az kell, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben kiszolgáljuk az Ön igényeit. Már számos elégedett Ügyfelünk és számunkra órási siker, amikor egy-egy elhelyezkedést követően megérkezik a postafiókunkba egy-egy elismerő, kedves gondolat. Kérjük engedje meg, hogy ezekből most Önnel is megosszunk párat. Köszönjük

Ancsin Regina
Nem vagyok egy egyszerű eset, de mindig segített és lehet Gergőre számítani. Mindent megtesz az emberért, ha probléma van már aznap tud másik helyet találni. A legjobb, csak ajánlani tudom.
Fridel Vilmos
Na őt, Gergőt csak ajánlani tudom. Borzasztó felelősségtudata, nagy tudása precízsége és ami a legfontosabb, BECSÜLETE van.
Czepán Attila
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Pontos gyors segítőkész.
Csepányi Margit
Én is csatlakozom, nagyon ritka becsületes ember! 😊
Bán Tímea
Mi is csak ajánlani tudjuk 3 nap sem kell és van biztos munkád!!! Több éve általa járunk ki, mindig korrekt helyre megyünk! Köszönjük Gergő
Lázár-Horváth Aliz
Csatlakozom, én is csak ajánlani tudom! 😊
Horváth Gábor
Én is ajánlani tudom csak, korrekt és segítőkész.
Alice Kovács
A legjobb döntés volt Őt választani! Mindig minden menet közben felmerülő problémámmal is megkereshettem. Sőt! A mai napig is keresem és Gergő készségesen segít. Köszönöm! 😊
Josef Molnar
4 éve vagyok kint Gergő segítségével! Jó szívvel ajánlhatom és Danke Gergő!
Pálocska Gábor
Csak ajánlani tudom!
Subecz Erika
Csak is ajánlani tudom Gergőt, mindig segítőkész, rátermett, stb…
Sipos Ákos
Csak ajánlani tudom őket, 5 év tapasztalata alapján 😊
Stiner Edina
Csak ajánlani tudom Gergőt!
Szemánné Keresztesi Ilona
Én is csak ajánlani tudom, nagyon korrekt, segítőkész!! 😊
Szekér Beáta
Nekünk is ő segített, intézett mindent, hihetetlen türelemmel. Ajánlom mindenkinek.
Szmák Ilona
Mindenkinek csak ajánlani tudom
Unger Lilla
Illés Gegő – profi, korrekt, tuti munka napokon belül!! 😊 4 év után is még egyszer köszönöm Gergő a segítséget és után követést! 😊
Antal
Szép napot! Gyors, rugalmas, közvetlen és minden helyzetben segítőkész. Erről a 4 dologról lehet legkönnyebben felismerni a Jobhotel tevékenységét. Október végén döntöttem úgy, hogy Svájcban keresek munkát bizonyos céljaimhoz a kellő tőke előteremtésére. Gergő minden kérdésemre gyorsan és hiteles információkkal válaszolt, a nyelvi nehézségek leküzdésében is maximális segítségem volt. Nagyon jó a tananyag is, amit a nyelvi előkészítéshez alkalmaznak, szóval mindenképpen érdemes foglalkozni vele! 3 hét alatt aláírt szerződésem lett olyan munkakörülményekkel, amikről otthon csak álmodoztam. Mindenkinek ajánlom ezt a csapatot, akinek csak tudom!
Balázs és Feri
Minden ott kezdődött, hogy egy ismerősön keresztül megkaptuk Illés Gergő elérhetőségeit majd rögtön fel is vettük vele a kapcsolatot mind telefonon, mind pedig e-mailen. Sajnos nekünk is részünk volt rossz tapasztalatban hamis ügyintézőkkel kapcsolatban, bár szerencsére semmiféle kár nem ért minket. Gergő azonban teljesen más volt. A kapcsolatfelvétel után személyes találkozót kértünk és az előre egyeztetett időpontban a helyszínen készségesen vázolta programját. Segítőkészen tájékoztatott minket minden apró részletről, mutatott nekünk referenciákat több különböző ügyfeléről is. A személyes találkozó abszolút meggyőzött minket arról, hogy Gergő és a Job Hotel csapata a megfelelő választás, hiszen rendelkeznek a kellő tapasztalattal és tudással. Pár hét leforgása alatt számtalan állásajánlat érkezett be hozzánk és közös megbeszéléssel sikerült is kiválasztani a megfelelőt számunkra. Az utazás, a munka, a szállás minden teljesen rendben van, az előre egyeztetett dolgok helytállóak, semmiféle meglepetés nem ért minket idekint. Gergő abszolút megszolgálta a belé vetett bizalmunkat és biztos vagyok benne, hogy a lehető legnagyobb elégedettséggel fogjuk ajánlani bárkinek őt és csapatát, aki hasonlóan szeretne állást találni magának külföldön.
Szandi & Attila
Szeretnenk koszonetet mondani Gergoeknek! Novemberben elhataroztuk,hogy kulfoldon szeretnenk munkat vallalni. A palyaztatas soran tobb ajanlatunk is erkezett,kivalasztottuk,hogy hova szeretnenk menni. December elejen kezdtunk dolgozni. Voltak magyar kollegaink,a munka jo volt,a fonokseg is korrektnek tunt..3het elteltevel egyik pillanatrol a masikra elkuldtek minket. A munkankra nem volt panasz,mint kiderult az egyik kollegank rokonainak kellett a hely. Penteken szoltak es hetfon mar mennunk kellett. Azonnal hivtuk Gergot es segitseget kertunk,o masnap reggel azonnal elkezdte a palyaztatast. Tobb ajanlatunk is erkezett ezert nem utaztunk haza. Szerdan mar erkezunk is az uj helyunkre. Koszonjuk szepen,hogy a legnehezebb helyzetben is a segitsegunkre voltak! Mindenkinek csak ajanlani tudjuk a jobhotel csapatat!
Erika
Úgy döntöttem, hogy szeretnék külföldön dolgozni. Sok ausztriai és németországi álláskeresői oldalon próbálkoztam már. Végül egy kedves ismerősöm ajánlotta Gergőt, mert ő megbízható és több alkalommal segített már nekik. Így felkerestem én is és elindult a munkakeresés. Első alkalommal, amikor felkerestem, ajánlott nekem egy olyan nyelvi csomagot, amely segít a külföldi munkavállalás kezdeti nehézségeiben. Számomra nagy segítség volt, mert még nem dolgoztam külföldön. A munkavállalás során abban is nagy segítségemre volt, hogy folyamatos kontaktban volt velem. Ha komolyan gondolod a külföldi munkavállalást, akkor jelentkezz a Jobhotel.hu-n. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Kevés nyelvtudással sikerült egy nagyon jó helyre elhelyezkednem, amelyet szeretnék még egyszer ezúton is megköszönni.
Patrik és Beatrix
Kedves Jobhotel.hu! Köszönjük Gergőnek a gyors és hatékony ügyintézést. Mindenben segítőkész volt . Napok alatt sikerült megtalálnunk a legjobb feltételekkel rendelkező munkahelyet. Külön köszönjük a német nyelvi felkészítést,hasznosnak bizonyult a kezdeti megértési időszakban is. Ha barátunk vagy ismerősünk külföldön szeretne munkát vállalni akkor nagyon szívesen ajánlanák a Jobhotel.hu szolgáltatását.
Norbert
Szeretném ajánlani mindenkinek a jobhotel.hu csapatát,külön köszönet Illés Gergőnek aki gyors pontos türelmes mindenben odaadóan segít. Biztosan állítom, hogy aki munkát keres, az itt megtalálja 1 héten belül!!!!
Alex
Párommal Németországban dolgoztunk étteremben, de felmondtunk azon a helyen és ekkor az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy a JobHotel.hu-n keresztül próbáljunk meg új munkát keresni. Felhívtam a Gergőt hogy az ismerősöm ajánlotta őket és nagyon segítőkész volt. Hétfőn kezdtük a pályáztatást és már pénteken meg is volt a helyünk ahol dolgozhatunk. Nagyon sok álláslehetőség jött, egyik jobb mint a másik. A Gergő sokat segített a motivációs levélben és az önéletrajz megírásában is, és a jobb állásajánlatokat kiemelte a számunkra hogy könnyebb legyen a választás. Köszönjük a JobHotel.hu csapatának a segítséget és csak ajánlani tudom őket mivel korrektek és minden úgy van ahogy megbeszéltük velük!
Rudolf és Renáta
Kedves Gergő! Elmondhatatlanul hálásak vagyunk Neked, nélküled nem lennénk itt. A hely ahová sikerült a pályáztatás nagyon szuper, a város a hotel a főnökség a kollégák és minden adott és nagyon jó. Nagyon köszönjük a segítséged, a közbenjárásod a türelmed. Legjobbakat kívánjuk neked és csapatodnak! Majd jelentkezünk!
Fruzsi és Tomi
Az új év elején döntöttünk úgy,hogy újra külföldön szeretnénk dolgozni. Az önálló próbálkozásaink nem igazán voltak sikeresek, így végül a jobhotel szolgáltatása mellett döntöttünk, amit egy ismerős ajánlott nekünk. Először nem is gondoltuk, hogy ilyen gyorsan újra Ausztriába lehetünk, de hála Gergőnek a pályáztatás kezdete után már másnap az új munkáltatóinkkal váltottuk az e-mail-eket,amiben sokat segített nekünk. A ki utazásban is Gergő segített,így a lehető leghamarabb munkába állhattunk. Pont egy ilyen helyet szerettünk volna találni mint a mostani, így valóban hálásak vagyunk mindenért, csak ajánlani tudjuk a szolgáltatást mindenkinek!
Szabó Zsolt
Gergőt és csapatát csak ajánlani tudom minden külföldön dolgozni kívánó honfitársamnak. Korrektek, nem hagynak magadra, akkor is számítani lehet rájuk, ha már kint dolgozol és előre nem látható probléma lép fel. Az én pályáztatásomról annyit szeretnék elmondani, hogy 1 héten belül szerződésem volt. A sikeres pályáztatás után is számíthattam rájuk az "előre nem látható" problémáimmal. Ezúton köszönöm nekik.
Nekem egy ismerősöm jött ki Ausztriába szezon munkára és tőle kérdeztem meg, hogy kin keresztül sikerült neki munkát találnia?! Ő ajánlotta a Gergőt, mert megbízható. Tehát felkerestem én is, mert az ismerősöm véleménye biztos forrás volt, így egy percig sem jutott eszembe, hogy átverésről lenne szó (ugye a sok ellenkező unkorrekt céggel ellentétben). Úgyhogy felkerestem én is a Gergőt és amint elindult a projekt/munkakeresés, azon nyomban kaptam az e-mail-ek százait (és nem túlzok!!). Úgyhogy 3 óran belül találtam is munkát, ahova rögtön utazhattam és elfoglalhattam a helyemet! Nyilván ez attól is függ, ki mennyire beszéli a nyelvet, és milyen szakmai tapasztalata van, de biztos vagyok benne, hogy mindenki talál ezen a lehetőségen keresztül munkát! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Köszönöm!
Petra
Párommal eldöntöttük, hogy szerencsét próbálunk külföldön. Rátaláltunk Illés Gergőre a Jobhotel.hu oldalon. Felvettük Gergővel a kapcsolatot, mindenben maximálisan segítőkész volt! Már kezdettől fogva tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk. Két hét alatt kaptunk Németországban egy szállodán belül párommal mindketten munkát. Bátran ajánlom minden külföldi álláskeresőnek a Jobhotel.hu oldalt. Nagy köszönettel tartozunk Gergőnek!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkádat, nagyon hálásak vagyunk érte. Párommal együtt szerettünk volna munkát vállani Ausztriában, Németországban vagy esetleg Svájcban. Tudtuk, hogy párban nehezebb lesz munkát találnunk, de bíztunk benne, hogy sikerül. Kb. másfél hónapig reggeltől estig kerestünk különböző portálokon állásokat, küldtük rengeteg helyre a pályázatunkat és telefonáltunk sikertelenül. Utolsó kísérletünk az volt, hogy felvettük a kapcsolatot a Jobhotellel. Gergő mindenben segített nekünk: összerakta a pályázati anyagunkat (önéletrajzok, motivációs levél), illetve küldött nekünk nyelvoktató szószedeteket, melyek tartalmazták a különböző munkakörökhöz szükséges kifejezéseket. Ezenkívül segítséget nyújtott a levelezésben, felkészített minket a leendő állásinterjúra. Pályáztatásunk 2014. február 10-én kezdődött. Már aznap rengeteg e-mailt kaptunk. Nagyrésze elutasítás volt, de akadtak olyanok, ahol szívesen fogadtak volna bennünket állásinterjúra. Vártunk még, hogy befusson a nyerő ajánlat. A negyedik napon megkaptuk a várva várt levelet. Egy-két e-mailváltás után, telefonon beszéltünk a Hotellel a továbbiakról. Nagyon kedves és segítőkész Hausdame várta a hívásunkat. Nemcsak, hogy egy helyen tudunk majd dolgozni gyönyörű környezetben, de ráadásul éves állásajánlat vár ránk egy hónap próbaidő után. Gergőtől még telekocsis tippeket is kaptunk az utazás megkönnyítése érdekében. Izgatottan várjuk az indulást és még egyszer köszönjük a segítséged, nagyon hálásak vagyunk érte.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és hogy ne féljetek belevágni, aki mer az nyer!
Zsófia és Marcell
Köszönöm a gyors, pontos és korrekt szolgáltatást! Több ajánlat közül tudtam választani, és naponta jöttek a megkeresések. A motivációs levéltől kezdve a válaszok segítésében mindenről gondoskodtak. Nagy előnyt jelentett, hogy nem nekem kellett megkeresnem a munkaadókat, mellette ugyanakkor folyamatosan láttam azok válaszait, reakcióit. Biztosan állítom, hogy aki külföldi munkát szeretne magának, két héten belül már csomagolhat!
Lali
Ezúton szeretném ajánlani a Jobhotel.hu csapatát, akiknek mégegyszer köszönöm segítségét. Személyes tapasztalatom alapján megbízható, türelmes és kitartó, mindenre nyitott. Megteszik a lehető legtöbbet a biztos munka érdekében. Nem is ragoznám tovább, tényleg csak ajánlani tudom!
Tóth Gergő
A mi megismerkedésünk egymással elég érdekes módon történt. Szakácsként próbáltam most már 2. éve helytállni itthon. Egy ideig sehol nem volt probléma de mindenütt előjött a pénz, mint probléma, avagy hogy ugyanannyi pénzért majdnem a dupláját kellett dolgoznom. Őszintén, besokalltam hogy majdnem pályakezdőként mindenütt csak ki akarnak használni, rossz körülmények között és tényleg semmi megbecsülés. Úgy döntöttem vagy szakmát változtatok vagy megpróbálom külföldön (ami az anyagiak és az emberiesség miatt már régebb óta vonzott ). Rengeteg helyen kerestem külföldi munkát, sok közvetítővel felvettem a kapcsolatot de olyan irreális közvetítői díjjal találtam magam szemben, hogy már lassan letettem róla. Bejelöltem egy közösségi portálon a Hotel és éttermi állások csoportot ahol rengeteg munkát találtam ( Itt is köszönöm a csoport szerkesztőinek munkáját ) és mindenki segítőkészen próbált segíteni. Elkezdtem a megadott telefonszámokat hívogatni, önéletrajzokat küldözgetni. Sajnos itt nyelvi akadályokba ütköztem. Ekkor a csoport vezetője küldött nekem egy személyes levélben egy nevet. Felkerestem egy barátommal az oldal üzemeltetőjét aki nyitottan elmesélt mindent a csomagjáról, sőt személyes találkozót is megbeszéltünk. A szolgáltatással gyorsan találtunk is munkát. Sajnos ahova kerültem nem igazán volt egy álommunka, így úgy döntöttem, hogy hazajövök. Közben természetesen már kerestük a következő helyet. Nem telt bele 3 hét már indultam a következő helyre ahol sokkal több sikerrel jártam. Közben a csapattal folyamatos email kontaktus a helyzetről, hogy minden stimmel-e. A hotel inkorrektsége miatt 2 hónap után újra haza kellett jönnöm, de ismételten már nyárra keressük Páromnak és nekem a következő pácienst. Önerőből ennyi nyelvtudással, szerintem még próbanapig se jutottam volna el. Itt nincs próbanap( tehát kérdőjeles kiutazás), szerződést előre megkaptam, autót amivel kimentem a csapat leszervezett. Nekem a feladatom volt összepakolni elbúcsúzkodni és menni. A csapatot én mindenkinek merem ajánlani. Kicsit is belegondol az ember, van költsége, mint mindennek az életben, de én határozottan úgy vélem, nem pénz azért, amivel akár az életem is megváltozhat. Ne féljetek a csomagot megrendelni. Ha tényleg menni akarsz akkor már most csomagolj mert biztos hogy lesz munkád. Köszönöm ezúton is a csapat kitartó munkáját ( rengeteget válogattam a szállodák között akik hívtak dolgozni ).
Dávid
made by Marketing Soul Kft.
A JobHotel csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@jobhotel.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a JobHotel Csapata