Rólunk Írták!

A Job HOTEL Csapatának kifejezetten fontos, hogy Ön elégedett Ügyfelünk legyen. Ehhez pedig az kell, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben kiszolgáljuk az Ön igényeit. Már számos elégedett Ügyfelünk és számunkra órási siker, amikor egy-egy elhelyezkedést követően megérkezik a postafiókunkba egy-egy elismerő, kedves gondolat. Kérjük engedje meg, hogy ezekből most Önnel is megosszunk párat. Köszönjük

Nekem egy ismerősöm jött ki Ausztriába szezon munkára és tőle kérdeztem meg, hogy kin keresztül sikerült neki munkát találnia?! Ő ajánlotta a Gergőt, mert megbízható. Tehát felkerestem én is, mert az ismerősöm véleménye biztos forrás volt, így egy percig sem jutott eszembe, hogy átverésről lenne szó (ugye a sok ellenkező unkorrekt céggel ellentétben). Úgyhogy felkerestem én is a Gergőt és amint elindult a projekt/munkakeresés, azon nyomban kaptam az e-mail-ek százait (és nem túlzok!!). Úgyhogy 3 óran belül találtam is munkát, ahova rögtön utazhattam és elfoglalhattam a helyemet! Nyilván ez attól is függ, ki mennyire beszéli a nyelvet, és milyen szakmai tapasztalata van, de biztos vagyok benne, hogy mindenki talál ezen a lehetőségen keresztül munkát! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Köszönöm!
Petra
Párommal eldöntöttük, hogy szerencsét próbálunk külföldön. Rátaláltunk Illés Gergőre a Jobhotel.hu oldalon. Felvettük Gergővel a kapcsolatot, mindenben maximálisan segítőkész volt! Már kezdettől fogva tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk. Két hét alatt kaptunk Németországban egy szállodán belül párommal mindketten munkát. Bátran ajánlom minden külföldi álláskeresőnek a Jobhotel.hu oldalt. Nagy köszönettel tartozunk Gergőnek!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkádat, nagyon hálásak vagyunk érte. Párommal együtt szerettünk volna munkát vállani Ausztriában, Németországban vagy esetleg Svájcban. Tudtuk, hogy párban nehezebb lesz munkát találnunk, de bíztunk benne, hogy sikerül. Kb. másfél hónapig reggeltől estig kerestünk különböző portálokon állásokat, küldtük rengeteg helyre a pályázatunkat és telefonáltunk sikertelenül. Utolsó kísérletünk az volt, hogy felvettük a kapcsolatot a Jobhotellel. Gergő mindenben segített nekünk: összerakta a pályázati anyagunkat (önéletrajzok, motivációs levél), illetve küldött nekünk nyelvoktató szószedeteket, melyek tartalmazták a különböző munkakörökhöz szükséges kifejezéseket. Ezenkívül segítséget nyújtott a levelezésben, felkészített minket a leendő állásinterjúra. Pályáztatásunk 2014. február 10-én kezdődött. Már aznap rengeteg e-mailt kaptunk. Nagyrésze elutasítás volt, de akadtak olyanok, ahol szívesen fogadtak volna bennünket állásinterjúra. Vártunk még, hogy befusson a nyerő ajánlat. A negyedik napon megkaptuk a várva várt levelet. Egy-két e-mailváltás után, telefonon beszéltünk a Hotellel a továbbiakról. Nagyon kedves és segítőkész Hausdame várta a hívásunkat. Nemcsak, hogy egy helyen tudunk majd dolgozni gyönyörű környezetben, de ráadásul éves állásajánlat vár ránk egy hónap próbaidő után. Gergőtől még telekocsis tippeket is kaptunk az utazás megkönnyítése érdekében. Izgatottan várjuk az indulást és még egyszer köszönjük a segítséged, nagyon hálásak vagyunk érte.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és hogy ne féljetek belevágni, aki mer az nyer!
Zsófia és Marcell
Köszönöm a gyors, pontos és korrekt szolgáltatást! Több ajánlat közül tudtam választani, és naponta jöttek a megkeresések. A motivációs levéltől kezdve a válaszok segítésében mindenről gondoskodtak. Nagy előnyt jelentett, hogy nem nekem kellett megkeresnem a munkaadókat, mellette ugyanakkor folyamatosan láttam azok válaszait, reakcióit. Biztosan állítom, hogy aki külföldi munkát szeretne magának, két héten belül már csomagolhat!
Lali
Ezúton szeretném ajánlani a Jobhotel.hu csapatát, akiknek mégegyszer köszönöm segítségét. Személyes tapasztalatom alapján megbízható, türelmes és kitartó, mindenre nyitott. Megteszik a lehető legtöbbet a biztos munka érdekében. Nem is ragoznám tovább, tényleg csak ajánlani tudom!
Tóth Gergő
A mi megismerkedésünk egymással elég érdekes módon történt. Szakácsként próbáltam most már 2. éve helytállni itthon. Egy ideig sehol nem volt probléma de mindenütt előjött a pénz, mint probléma, avagy hogy ugyanannyi pénzért majdnem a dupláját kellett dolgoznom. Őszintén, besokalltam hogy majdnem pályakezdőként mindenütt csak ki akarnak használni, rossz körülmények között és tényleg semmi megbecsülés. Úgy döntöttem vagy szakmát változtatok vagy megpróbálom külföldön (ami az anyagiak és az emberiesség miatt már régebb óta vonzott ). Rengeteg helyen kerestem külföldi munkát, sok közvetítővel felvettem a kapcsolatot de olyan irreális közvetítői díjjal találtam magam szemben, hogy már lassan letettem róla. Bejelöltem egy közösségi portálon a Hotel és éttermi állások csoportot ahol rengeteg munkát találtam ( Itt is köszönöm a csoport szerkesztőinek munkáját ) és mindenki segítőkészen próbált segíteni. Elkezdtem a megadott telefonszámokat hívogatni, önéletrajzokat küldözgetni. Sajnos itt nyelvi akadályokba ütköztem. Ekkor a csoport vezetője küldött nekem egy személyes levélben egy nevet. Felkerestem egy barátommal az oldal üzemeltetőjét aki nyitottan elmesélt mindent a csomagjáról, sőt személyes találkozót is megbeszéltünk. A szolgáltatással gyorsan találtunk is munkát. Sajnos ahova kerültem nem igazán volt egy álommunka, így úgy döntöttem, hogy hazajövök. Közben természetesen már kerestük a következő helyet. Nem telt bele 3 hét már indultam a következő helyre ahol sokkal több sikerrel jártam. Közben a csapattal folyamatos email kontaktus a helyzetről, hogy minden stimmel-e. A hotel inkorrektsége miatt 2 hónap után újra haza kellett jönnöm, de ismételten már nyárra keressük Páromnak és nekem a következő pácienst. Önerőből ennyi nyelvtudással, szerintem még próbanapig se jutottam volna el. Itt nincs próbanap( tehát kérdőjeles kiutazás), szerződést előre megkaptam, autót amivel kimentem a csapat leszervezett. Nekem a feladatom volt összepakolni elbúcsúzkodni és menni. A csapatot én mindenkinek merem ajánlani. Kicsit is belegondol az ember, van költsége, mint mindennek az életben, de én határozottan úgy vélem, nem pénz azért, amivel akár az életem is megváltozhat. Ne féljetek a csomagot megrendelni. Ha tényleg menni akarsz akkor már most csomagolj mert biztos hogy lesz munkád. Köszönöm ezúton is a csapat kitartó munkáját ( rengeteget válogattam a szállodák között akik hívtak dolgozni ).
Dávid
made by Marketing Soul Kft.
A JobHotel csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@jobhotel.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a JobHotel Csapata