100% Siker Garancia

Job HOTEL szolgáltatásunkra több ízben is garanciát vállalunk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásunkkal és biztos lehessen abban, hogy a megfelelő minőségű szolgáltatást kapja minden esetben.

100% siker garanciát vállalunk! Garantáljuk, hogy a Jobhotel+ csomaghoz tartozó Német nyelv csomag (Skype-s nyelvi felkészítő, 25 német oktató videó és „Dolgozz külföldön” című jegyzet a külföldi munkavállaláshoz) keretében Velünk készül fel a külföldi munkavállalásra, akkor a Jobhotel+ csomag pályáztatása során sikergaranciás pályáztatást biztosítunk, amely a sikeres munkába állástól számítva két hónapig korlátlanul igénybe vehető, így Ön bármikor számíthat ránk.

A Pályáztatás csomag szolgáltatását egészen addig biztosítjuk, amíg sikeres felvételt nem nyer. Így teljes biztonságban veheti igénybe szolgáltatásunkat, hiszen, ha minket választ, akkor Ön nyugodtan hátradőlhet és várhatja saját dedikált e-mail címére a svájci, ausztriai vagy németországi állásajánlatokat.


made by Marketing Soul Kft.
A JobHotel csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@jobhotel.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a JobHotel Csapata