Jelentkezzen partner hoteleknél!

A Job Hotel Free csomag keretében a szerződött partnerek folyamatosan jelzik a Szolgáltatónak új munkaerő igényüket. A leendő munkáltatók megjelölik, hogy mi az elvárásuk az álláskeresővel szemben, illetve részletes leírást adnak a betölteni kívánt pozícióval kapcsolatosan.

A munkáltató igényeit szem előtt tartva Csapatunk beajánlja a megfelelőnek vélt jelentkezőket, majd ezt követően a munkáltatók felveszik a kapcsolatot (e-mailben vagy telefonon) azokkal a jelentkezőkkel, akiknek tudnak ajánlatot kínálni.

A Job Hotel Free csomag a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a munkavállalók részére ingyenesen biztosítja a munkaközvetítési szolgáltatást. A szolgáltatás igényléséhez a Job Hotel Free csomag regisztrációját kell kitölteni, valamint a pályázati anyagot (fényképes önéletrajz, referencia, bizonyítvány) az info@jobhotel.hu e-mail címre kell elküldeni.

JobHotel Free csomag keretein belül nem tudunk 100% sikergaranciát biztosítani, mivel a munkaközvetési szolgáltatás beajánlást tartalmaz és nem személyre szóló pályáztatást.Job HOTEL free csomag

Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Címe:
Mely pozíciók érdekli:

Német nyelvtudás szintje:
Végösszeg: 0 HUF

(kattintson ide a megtekintéshez)


(kattintson ide a megtekintéshez)


(kattintson ide a megtekintéshez)
regisztrálok a Job Hotel free csomagra
x
made by Marketing Soul Kft.
A JobHotel csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@jobhotel.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a JobHotel Csapata