Job HOTEL + csomag
Német nyelvi csomag:
10 órás csoportos nyelvi felkészítő
Német nyelvi csomag:
Jegyzet a külföldi munkavállaláshoz
Pályáztatás csomag:
Jelentkezési anyag díjmentes kézbesítése
Német nyelvi felkészítés
Skype-os, 10 órás, csoportos német nyelvi felkészítő, melynek célja, hogy sikeresebb, magabiztosabb legyen a munkavállalás, illetve a hozzá kapcsolódó ügyintézések folyamata. A nyelvi tréninget szakképzet német tanár végzi a munkába állást megelőzően, hogy Ön már hatékonyan és magabiztosan vágjon bele a frissen szerzett külföldi munkájába.

A felkészítés tematikája:

 • A Német nyelv alapjai: köszönés, bemutatkozás, általános mindennapi kommunikációs alapok
 • Munkakörökre lebontva a munkához nélkülözhetetlen alapszavak, kifejezések, gyakran előforduló utasítások és párbeszédek
 • Szituációs gyakorlatok: interjú, érkezés a recepcióhoz, lakcímbejelentés, bankkártya nyitás, telefonszolgáltatás és internetfeltöltés, szabadnap kérése, felmondás
50.000 HUF /fő
megrendelem
100.000 HUF
80.000 HUF / 2 fő
megrendelem
Jegyzet a külföldi munkavállaláshoz
Átadásra kerül Önnek, a Job HOTEL által készített jegyzet,
amely fontos információkat tartalmaz a külföldi munkavállaláshoz.

A jegyzet tartalma:

 • Mit, hol, hogyan – külföldre megyek dolgozni (külföldi munkavégzés bejelentése)
 • Bejelentkezési kötelezettség Ausztriában, Németországban és Svájcban
 • Munkaszerződés
 • Bankszámlanyitás külföldön
 • Magyar rendszámmal külföldön
 • Információk a tömegközlekedésről
 • Felszolgáló, házmester, konyhai kisegítő, szobalány pozícióban szükséges szavak, kifejezések, utasítások, párbeszédek
 • További Alapvető beszédszándékok és szituációk
50.000 HUF /fő
megrendelem
100.000 HUF
80.000 HUF / 2 fő
megrendelem
Pályáztatás, akár 15.000 hotelnek
A Job HOTEL+ csomag szolgáltatásának díjmentes elemét alkotja a Pályáztatás alcsomag, amelynek egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell különböző álláshirdetéseket, portálokat nézegetnie napról napra, hanem a munkáltatók személyre szóló ajánlatukkal keresik meg Önt, ezáltal az álláskereséssel töltött időt és persze költségeket spórol meg.

A felkészítés tematikája:

 • A Job Hotel csapata személyreszabottan, ingyenesen létrehozza az Ön jelentkezési anyagát, amely német nyelvű önéletrajzot, kísérő levelet, illetve (amennyiben lehetséges) referencia levelet, bizonyítványt tartalmaz.
 • Külső e-mail küldő szoftver segítségével egyedi jelentkezési anyagát akár 15 000 ausztriai, németországi, svájci hotelnek kézbesítjük.
 • A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az ingyenes kézbesítést követően folyamatosan, akár több száz személyre szóló válaszlevél érkezhet dedikált e-mail címére.
 • Vállaljuk, hogy Önnel, mint álláskeresővel a folyamatos kapcsolattartás, valamint ajánlat esetén tanácsadást az előszerződés/írásos megerősítés kéréséhez, ezáltal is minimalizálva a sokat hallott kudarcokat.
Állásajánlat esetén Ön közvetlenül minden információt (név, cím, honlap) megtud a leendő munkáltatójáról, illetve a beérkezett ajánlatok közül szabadon válogathat.
100% Siker Garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy garantáljuk, hogy ha a Job Hotel + csomaghoz tartozó Német nyelv csomag keretében Velünk készül fel a külföldi munkavállalásra, akkor a Job Hotel+ csomag másik eleme, a Pályáztatás csomag során legalább egy sikeres állásajánlatot kap valamely hoteltől vagy panziótól.

A Pályáztatás csomag szolgáltatását egészen addig biztosítjuk, amíg sikeres felvételt nem nyer. Így teljes biztonságban veheti igénybe szolgáltatásunkat, hiszen, ha minket választ, akkor Ön nyugodtan hátradőlhet és várhatja saját dedikált e-mail címére a svájci, ausztriai vagy németországi állásajánlatokat.




JobHotel Free csomag


Munkaközvetítés Partnereinknek
Job HOTEL a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a munkavállalók részére ingyenesen biztosítja a munkaközvetítési szolgáltatást.

Több hotellel vagyunk szerződéses kapcsolatban és folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereink számának növelésével a sikeresen elhelyezkedő álláskeresők száma gyarapodjon.

Partnereink (ausztriai, németországi és svájci hotelek) aktuális állásajánlatait - annak minden részleteivel és a partner munkavállalóval szembeni nyelvi- és szakmai elvárásairól - folyamatosan közzétesszük, melyre az alábbi, “Regisztrálok” gomb megnyomásával lehet jelentkezni.
made by Marketing Soul Kft.
A JobHotel csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@jobhotel.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a JobHotel Csapata