Job HOTEL + csomag

Miből áll össze a Job HOTEL + csomag?
Job HOTEL + csomagunk nagy előnye, hogy minőségi német nyelvi felkészítéssel és jegyzetekkel felkészíti Önt a sikeres külföldi munkavállalásra. Ez mellett biztosítja számára a sikeres munkavállalást elősegítő pályáztatást is. Az alábbiakban láthatja, hogy milyen tartalom mellett rendelheti meg szolgáltatásunkat. Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén.
Német nyelvi csomag
Német nyelvi felkészítés
Skype-os, 10 órás, csoportos német nyelvi felkészítő, melynek célja, hogy sikeresebb, magabiztosabb legyen a munkavállalás, illetve a hozzá kapcsolódó ügyintézések folyamata. A nyelvi tréninget szakképzet német tanár végzi a munkába állást megelőzően, hogy Ön már hatékonyan és magabiztosan vágjon bele a frissen szerzett külföldi munkájába.
A felkészítés tematikája:

 • A Német nyelv alapjai: köszönés, bemutatkozás, általános mindennapi kommunikációs alapok
 • Munkakörökre lebontva a munkához nélkülözhetetlen alapszavak, kifejezések, gyakran előforduló utasítások és párbeszédek
 • Szituációs gyakorlatok: interjú, érkezés a recepcióhoz, lakcímbejelentés, bankkártya nyitás, telefonszolgáltatás és internetfeltöltés, szabadnap kérése, felmondás

Jegyzet a külföldi munkavállaláshoz
Átadásra kerül Önnek, a Job HOTEL által készített jegyzet, amely fontos információkat tartalmaz a külföldi munkavállaláshoz.
A jegyzet tartalma:

 • Mit, hol, hogyan – külföldre megyek dolgozni (külföldi munkavégzés bejelentése)
 • Bejelentkezési kötelezettség Ausztriában, Németországban és Svájcban
 • Munkaszerződés
 • Bankszámlanyitás külföldön
 • Magyar rendszámmal külföldön
 • Információk a tömegközlekedésről
 • Felszolgáló, házmester, konyhai kisegítő, szobalány pozícióban szükséges szavak, kifejezések, utasítások, párbeszédek
 • További Alapvető beszédszándékok és szituációk
Ára
50.000 Ft
2 fő esetén 80.000 Ft


Pályáztatás csomag
Pályáztatás csomag
A Job HOTEL szolgáltatásának egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell különböző álláshirdetéseket, portálokat nézegetnie napról napra, hanem a munkáltatók személyre szóló ajánlatukkal keresik meg Önt, ezáltal az álláskereséssel töltött időt és persze költségeket spórol meg.
A felkészítés tematikája:

 • A Job Hotel csapata személyreszabottan, ingyenesen létrehozza az Ön jelentkezési anyagát, amely német nyelvű önéletrajzot, kísérő levelet, illetve (amennyiben lehetséges) referencia levelet, bizonyítványt tartalmaz.
 • Külső e-mail küldő szoftver segítségével egyedi jelentkezési anyagát akár 15 000 ausztriai, németországi, svájci hotelnek kézbesítjük.
 • A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az ingyenes kézbesítést követően folyamatosan, akár több száz személyre szóló válaszlevél érkezhet dedikált e-mail címére.
 • Vállaljuk, hogy Önnel, mint álláskeresővel a folyamatos kapcsolattartás, valamint ajánlat esetén tanácsadást az előszerződés/írásos megerősítés kéréséhez, ezáltal is minimalizálva a sokat hallott kudarcokat.


Állásajánlat esetén Ön közvetlenül minden információt (név, cím, honlap) megtud a leendő munkáltatójáról, illetve a beérkezett ajánlatok közül szabadon válogathat.
Ára
0 Ft

JobHotel Free csomag


Munkaközvetítés Partnereinknek
Job HOTEL a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a munkavállalók részére ingyenesen biztosítja a munkaközvetítési szolgáltatást.

Több hotellel vagyunk szerződéses kapcsolatban és folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereink számának növelésével a sikeresen elhelyezkedő álláskeresők száma gyarapodjon.

Partnereink (ausztriai, németországi és svájci hotelek) aktuális állásajánlatait - annak minden részleteivel és a partner munkavállalóval szembeni nyelvi- és szakmai elvárásairól - folyamatosan közzétesszük, melyre az alábbi, “Regisztrálok” gomb megnyomásával lehet jelentkezni.
made by Marketing Soul Kft.
A JobHotel csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@jobhotel.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a JobHotel Csapata